Binnen de productgroep Datacontrol biedt 2bprojects configuratiemanagement voor optimale controle over uw data. Data opschonen, data beheren, data reviseren, data onderhouden en data-achterstanden verwerken, draagt allemaal bij aan uw optimale data-kwaliteit. Dit wordt op basis van datascience ontwikkeld door ons team datascientists, door middel van de volgende diensten en producten.

  1. Data opschonen en verwerken - Grote achterstanden zorgen voor hoge herstel- en faalkosten. Met de unieke strategie van 2bprojects werken we bulk weg en voorzien data van de juiste kwaliteit.

Binnen de produktgroep Licenties ontwikkelde 2bprojects daartoe de Elyzee-tool. Deze softwaretool brengt data en proces samen in een platform dat optimaal assetmanagement en - informatie garandeert.

Het combineren van de functionaliteiten datakwaliteitstoets, data analytics en poortwachtersfunctie in het dashboard biedt u optimale controle:

  • Toets zelf de datakwaliteit met de abc-tool van Elyzee.
  • Monitor zelf de datakwaliteit met het dashboard van Elyzee.
  • Filter zelf de datakwaliteit met de analytics van Elyzee.
  • Bepaal zelf de datakwaliteit met de poortwachtersfunctie van Elyzee.

Door de combinatie van bovenstaande 4 functionaliteiten genereert de Elyzee het noodzakelijk kwaliteitsniveau als fundament voor assetmanagement. Dit garandeert optimaal verantwoord beheer en onderhoud binnen vastgestelde kaders en wettelijke taken. Data opschonen, data verbeteren en data toetsen vóórdat het in de bron wordt opgenomen is met Elyzee geborgd.

Wilt u een vraag stellen?

stel een vraag

Wil u meer weten? Bel Ben!