Het is van belang om erachter te komen waar uw organisatie moeite mee heeft of waar uw organisatie goed in is. Een objectieve en professionele analyse van uw organisatie helpt.

We voeren de analyses uit op alle lagen binnen uw organisatie, op basis van uw wensen en uw behoefte: strategisch, tactisch en operationeel. Onze zienswijze zorgt ervoor dat wij altijd de analyse baseren op de principes van gegevensbeheer: mensen, processen, systemen en middelen.

We gebruiken verschillende theorieën voor het uitvoeren van de analyses, zoals de GAP-analyse. Hiermee brengen we de huidige situatie (IST) van uw gegevensbeheer in kaart. Om vervolgens samen met uw en onze expertise de stip op de horizon (SOLL) te beschrijven. Op de weg naar deze stip beschrijft de GAP-analyse de stappen die u als organisatie moet nemen. Met als doel een gegevensbeheerorganisatie die centraal staat binnen het assetmanagementproces.

Is uw bestuur nog niet overtuigd? We zetten zo zuiver mogelijk wetenschappelijk onderzoek in op strategisch en tactisch niveau. Hiermee zorgen we voor bewijs dat aantoont dat een goed geoliede gegevensbeheerorganisatie onmisbaar is in uw organisatie. Dit leidt tot overtuiging binnen het bestuur en daarmee een snellere besluitvorming. 

Voor het bepalen van de kwaliteit en kwantiteit van areaalgegevens voeren we steekproeven uit op basis van statistische modellen. Deze analyse zorgt ervoor dat de kwaliteit op een goede en betrouwbare wijze te zien is. Als er behoefte is aan meer maatwerk, kan dat ook.

Bovendien leveren wij met onze softwaretool Elyzee een basis voor optimale asset managementinformatie.